„Formula“ doo Derventa,

Osnovana je i počela sa radom oktobra 2010.godine.
Bavimo se direktnim uvozom robe iz zemalja EU i plasiranjem iste na teritoriju BiH. Djelatnost obavljamo kroz veleprodajnu mrežu preko naših komercijalista i jedan manji dio kroz našu maloprodaju.

Na samom početku našeg poslovanja bazirali smo se na distribuciju,u svijetu poznatih, „Alkorovih“ samoljepljivih,dekorativnih folija,bordura,licenciranih Disney naljepnica za zid i staklo i dr.
Vremenom smo naše poslovanje proširili i na uvoz novih i korištenih računara,monitora,štampača,laptopova i druge prateće opreme vodećih svjetskih,renomiranih proizvođača:        (COMPAQ,IBM,HP,DELL,SIEMENS,SAMSUNG).

Takođe uvozimo veoma kvalitetan kancelarijski namještaj i opremu za prodavnice,tipa:
stolova,arhivnih ormara,ladičara,kasa pultova,stolica,zidnih polica ili ukratko, sve što Vam je potrebno za opremanje kancelarijskog prostora ili pak trgovine.

Pored toga bavimo se uvozom i distribucijom stolnjaka-mušema visoke kvalitete kao i podnih prostirki za kupitala. Možemo se pohvaliti da su naše mušeme zastupljene i u svim većim tržnim centrima i maloprodajnim objektima širom RS i BiH.

Pored ovog asortimana imamo i drugih, sporednih artikala,a sav asortiman možete pogledati u našoj Web prodavnici.

Kao što se može vidjeti iz opisa,imamo veoma širok i raznovrsan asortiman robe što nas odlikuje i čini prepoznatljivim na našem tržištu.

Proizvodi najvećih svjetskih proizvođača,raznovrsnost asortimana povoljni uslovi kao i dostupnost i predusretljivost zaposlenih jesu razlozi zašto izabrati nas za poslovnog partnera.

Hvala Vam na povjerenju!